مالیات اینفلوئنسرها

فعالیت های تبلیغاتی و درآمدهای حاصل از آن، از سال 1400 مورد توجه سازمان امور مالیاتی قرار گرفته است و اینفلوئنسرها را مشمول تکالیف مالیاتی قرار داده است، لذا اطلاع اینفلوئنسرها از موازین حقوقی برای دفاع از منافع خود و تصمیم گیری درست در مورد مسائل مالیاتی ضروری است.

فهرست

۱- ضرورت آگاهی درباره مالیات اینفلوئنسرها

۱-۱- این مطلب برای چه کسانی مفید است

این مطلب حقوقی در مورد مالیات اینفلوئنسرها برای تمامی اینفلوئنسرها، شرکت های تبلیغاتی در فضای مجازی و وکیل مالیاتی ( با ظرفیت ها و مزایای داشتن وکیل مالیاتی آشنا شوید) مفید است.

۱-۲- چرا آگاهی از مسائل حقوقی مالیات اینفلوئنسرها مفید است

امروزه فعالیت اینفلونسرها در رسانه های مجازی و توجه عموم مردم به این رسانه ها، علاوه بر جنبه های اجتماعی و سرگرمی، دارای زوایای قابل توجه اقتصادی نیز شده است.

ظرفیت تاثیر گذاری اینفلوئنسرها بر عده قابل توجه مخاطبان و توانایی در جلب توجه آنها، مورد اقبال صاحبان کسب و کار برای تبلیغ کالاها و خدمات خود جهت فروش شده و اشخاص اینفلوئنسر نیز با بهره گیری از این ظرفیت و امکانات تبلیغی موفق به کسب درآمد می شوند.

مالیات اینفلوئنسرها
مالیات اینفلوئنسرها

این فعالیت های تبلیغاتی و درآمدهای حاصل از آن، از سال ۱۴۰۰ مورد توجه سازمان امور مالیاتی قرار گرفته است و اینفلوئنسرها را مشمول تکالیف مالیاتی قرار داده است.

از آنجا که این وضعیت مالیاتی، بر اساس قوانین و مقررات خاصی شکل می گیرد که برای اینفلوئنسرها در برابر اداره مالیاتی تکالیف و نیز حقوق متعددی را ایجاد می کند، لذا اطلاع اینفلوئنسرها از موازین حقوقی برای دفاع از منافع خود و تصمیم گیری درست در مورد مسائل مالیاتی ضروری است.

من در این مقاله حقوقی، مطالب کاربردی قابل استفاده در مورد وضعیت مالیاتی اینفلوئنسرها برای استفاده آنها جهت تصمیم گیری مناسب را بیان می کنم.

۲- مالیات اینفلوئنسر ها چیست

اخیراً در قانون بودجه سال ۱۴۰۰ کل کشور اعلام شده است که درآمد اینفلوئنسرهای دارای بیش از ۵۰۰ هزار دنبال کننده، از محل تبلیغات، مشمول مالیات بر درآمد است و سازمان امور مالیاتی نیز بر مبنای این قانون، دستورالعمل مالیات اینفلوئنسرها را به تمام ادارات خود ابلاغ کرده است.

خوب است کمی توضیح دهیم که مالیات بر درآمد برای اینفلوئنسرها چیست.

بر اساس قانون مالیات های مستقیم، هر شخصی که در ایران و از ایران درآمد داشته باشد باید بابت این درآمدها مالیات آن را به اداره مالیاتی پرداخت کند.

اینفلوئنسرها نیز در شبکه های اجتماعی مثل اینستاگرام از بابت تبلیغاتی که در کانال ها و حساب های خود انجام می دهند، براساس قرارداد با سفارش دهنده یا واسطه های تبلیغاتی، درآمد کسب می کنند لذا بر اساس قانون مالیات های مستقیم و قانون بودجه سال ۱۴۰۰ کل کشور، با شناسایی درآمد آنها توسط اداره مالیاتی، مبلغ مالیات سالیانه آنها تعیین می شود و پس از طی فرایند قانونی مشخص، مکلف به پرداخت آن به اداره امور مالیاتی هستند.

لازم است بدانید اولاً اینفلوئنسرهایی مکلف به پرداخت مالیات هستند که رسانه آن ها بیش از ۵۰۰ هزار دنبال داشته باشد ثانیاً اینفلوئنسر در صورتی مشمول مالیات است که از محل تبلیغات در رسانه خود درآمدی داشته باشد لذا صرف داشتن تعداد بیش از ۵۰۰ هزار کاربر بدون داشتن درآمد از محل تبلیغات، مشمول هیچ مالیاتی نیست.

بنابراین مالیات اینفلوئنسرها عبارت است از مالیاتی که اینفلوئنسرها بابت داشتن هر گونه رسانه اجتماعی مجازی با بیش از ۵۰۰ هزار نفر دنبال کننده و از محل درآمد مربوط به تبلیغات در این رسانه، پس از رسیدگی در اداره مالیاتی باید پرداخت کنند.

۳- تکالیف مالیاتی اینفلوئنسرها

اینفلوئنسرهای دارای بیش از ۵۰۰ هزار دنبال کننده که از محل تبلیغات کسب درآمد می کنند از آنجا که مشمول مالیات هستند تکالیف مالیاتی ( تکالیف مالیاتی صاحبان کسب و کار و شرکت ها در مورد مالیات بر درآمد) به شرح زیر دارند که عدم انجام آنها می تواند عواقبی را به دنبال داشته باشد ( از جرایم و مجازات های مالیاتی چه می دانیم؟).

۳-۱- تکلیف اینفلوئنسر به اعلام شروع فعالیت شغلی خود به اداره امور مالیاتی

لازم است بدانید که از نظر قوانین مالیاتی، فعالیت تبلیغی اینفلوئنسر با بیش از ۵۰۰ هزار دنبال کننده، یک شغل انتفاعی مالیاتی محسوب می شود و بر اساس قانون مالیات های مستقیم، وی مکلف است وقتی فعالیت شغلی مزبور را شروع می کند یعنی کاربران وی به بیش از ۵۰۰ هزار نفر می رسند و در رسانه خود دست به انجام تبلیغات می زند، باید ظرف چهار ماه، شروع فعالیت را به اداره امور مالیاتی محل فعالیت اعلام کند و پرونده مالیاتی تشکیل دهد.

همچنین برابر قانون پایانه های فروشگاهی و سامانه مودیان ، اینفلوئنسرها مکلفند به ترتیبی که سازمان امور مالیاتی مقرر می کند نسبت به ثبت نام و عضویت در سامانه مودیان اقدام کنند.

در صورت عدم انجام این تکلیف، ممکن است با جریمه ی مالیاتی معادل ده درصد مالیات قطعی متعلقه روبرو شوند.

علاوه بر این، عدم اعلام فعالیت موجب محرومیت وی از معافیت ها و مشوقهای مالیاتی ( امتیازات و تسهیلات مالیاتی قابل استفاده آشنا شویم) نیز خواهد شد.

بیشتر بخوانید  مالیات چیست؟

۳-۲- تکلیف اینفلوئنسر به تنظیم و تسلیم اظهارنامه مالیاتی

اینفلوئنسر ها مکلف هستند برای هر سال مالیاتی ( اصطلاحات کلیدی در قانون مالیات های مستقیم)، اظهارنامه ای (تکالیف مالیاتی در مورد تسلیم اظهارنامه و دفاتر) حاوی اطلاعات درآمدی خود و هزینه ها و سایر اطلاعات را در موعد قانونی تنظیم و به اداره مالیاتی تسلیم کنند.

مهلت تسلیم اظهارنامه مالیاتی هر سال مالی اینفلوئنسر، برای اشخاص حقیقی، تا آخر خرداد ماه سال بعد از سال مالیاتی مربوطه است.

لازم است بدانید عدم تسلیم اظهارنامه مالیاتی توسط اینفلوئنسر در مهلت قانونی، موجب جریمه معادل ۳۰ درصد مالیات متعلقه است. این جریمه قابل بخشودگی هم نیست.

همچنین در صورت عدم تسلیم اظهارنامه، هیچکدام از معافیت ها و تسهیلات مالیاتی قانونی، برای اینفلوئنسر قابل استفاده نخواهد بود.

بعلاوه لازم است بدانید که چنانچه اینفلوئنسر برای مدت سه سال متوالی، از تسلیم اظهارنامه مالیاتی خودداری کند، ممکن است مشمول جرم مالیاتی و بیش از شش ماه تا دو سال حبس شود ( از جرایم و مجازات های مالیاتی چه می دانیم؟).

۳-۳- تکلیف اینفلوئنسر به پرداخت به موقع مالیات در سررسید

مالیات سالیانه اینفلوئنسر، بر اساس اطلاعاتی که در اظهارنامه خود درج کرده است، به شرطی که مفاد آن مطابق با اسناد و اطلاعات موجود نزد اداره مالیاتی تنظیم شده باشد، تعیین می شود.

ولی اگر مفاد اظهارنامه تسلیم شده اینفلوئنسر، مطابق با اطلاعات و اسناد در دسترس اداره مالیاتی نباشد، اداره مالیاتی اظهارنامه را رد می کند و بر اساس اطلاعات خود رسیدگی و مالیات را تعیین می کند و سپس با صدور برگ تشخیص مالیات آن را به اینفلوئنسر ابلاغ می کند.

هر چند اینفلوئنسر می تواند به مالیاتی تعیین شده اعتراض کند، در عین حال باید مالیات تعیین شده را در سررسید پرداخت کند در غیر این صورت به ازای هر ماه تاخیر معادل دو و نیم درصد جریمه تاخیر به آن تعلق می گیرد.

سررسید پرداخت مالیات اینفلوئنسر، تاریخ انقضای مهلت تسلیم اظهارنامه (در مورد مبلغ مندرج در اظهارنامه) است اما در مورد مبلغ تشخیصی مازاد بر مبلغ ابرازی در اظهارنامه، از تاریخ ابلاغ برگ تشخیص به اینفلوئنسر یا وکیل مالیاتی وی است ( ابلاغ اوراق و تصمیمات مالیاتی).

۳-۴- تکلیف اینفلوئنسر به تهیه و ارائه ترازنامه سالیانه، حساب سود و زیان و همچنین دفاتر قانونی

چنانچه اینفلوئنسر در زمره مودیان گروه اول باشد ( نکاتی مفید در مورد گروه بندی مودیان مالیاتی)، یعنی درآمد سالانه وی در دو سال قبل از تسلیم اظهارنامه، بیشتر از پنج میلیارد و پانصد میلیون تومان باشد وی مکلف است علاوه بر دادن اظهارنامه، دفاتر قانونی شامل دفتر روزنامه و دفتر کل و نیز ترازنامه و حساب سود و زیان را نیز تهیه کند و به اداره مالیاتی تسلیم کند ( با یازده سند حقوقی مهم در شرکت ها آشنا شوید) در غیر این صورت اولاً بابت خودداری از هر کدام از این تکالیف، جریمه ای معادل ۲۰ درصد مالیات متعلقه به وی تعلق می گیرد ثانیاً اظهارنامه وی مورد پذیرش اداره امور مالیاتی قرار نمی گیرد و خود اداره مالیاتی مالیات اینفلوئنسر را بر اساس اسناد و اطلاعات خود تنظیم می کند و ثالثاً از تمام معافیت ها و مشوق های مالیاتی محروم خواهد شد.

۳-۵- تکلیف اینفلوئنسر به صدور صورتحساب برای معاملات

تمام اینفلوئنسر ها مکلفند:

  1. برای انجام معاملات خود صورتحساب صادر کنند.
  2. شماره اقتصادی خود و طرف معامله را در صورتحساب ها و قراردادها و سایر اسناد مشابه درج کنند.

در صورت خودداری از انجام این تکلیف، مبلغ جریمه ای معادل دو درصد معاملاتی که برای آنها صورتحساب صادر نشده در پی خواهد داشت.

۳-۶- تکلیف اینفلوئنسر به ارائه فهرست معاملات به سازمان امور مالیاتی

اینفلوئنسر های مشمول گروه اول مودیان که درآمد سال مالیاتی دو سال قبل آن ها بیشتر از پنج میلیارد و پانصد میلیون تومان باشد، مکلفند با صدور صورتحساب معاملات خود، فهرست معاملات خود را، در هر فصل از سال، به سازمان امور مالیاتی اعلام کنند.

در صورت خودداری از انجام تکلیف ارائه فهرست معاملات به سازمان امور مالیاتی، اینفلوئنسر مشمول جریمه ای معادل یک درصد معاملاتی که فهرست آنها به سازمان اعلام نشده خواهد شد.

۴- مبلغ مالیات اینفلوئنسرها چگونه تعیین می شود

مالیات سالیانه اینفلوئنسر توسط اداره مالیاتی بر اساس عوامل و نیز مستندات مشخصی تعیین می شود.

۴-۱- عوامل موثر در تعیین مالیات سالیانه اینفلوئنسر

تعیین مالیات اینفلوئنسر تابع چند فاکتور مهم است؛

  1. جمع درآمد سالانه وی از تبلیغات
  2. هزینه های قابل قبول مالیاتی وی
  3. معافیت های مالیاتی برای وی

برای تعیین درآمد مشمول مالیات؛

  1. ابتدا جمع درآمد ناخالص مودی شناسایی می شود، سپس
  2. جمع هزینه های قابل قبول مالیاتی وی در طول سال مالی از درآمد ناخالص کسر می شود و
  3. با کسر معافیت های قانونی،
  4. درآمد مشمول مالیات اینفلوئنسر بدست می آید، بعد از آن
  5. نرخ مالیات مربوط ( بین ۱۵ تا ۲۵ درصد بر حسب میزان درآمد مشمول مالیات) در مبلغ مشمول مالیات اعمال می شود و درنهایت  
  6. مبلغ مالیات قابل پرداخت توسط اینفلوئنسر تعیین می شود.
بیشتر بخوانید  اصطلاحات کلیدی در قانون مالیات های مستقیم

۴-۲- مستندات تعیین مالیات اینفلوئنسر چه هستند؟

برای تعیین مالیات اینفلوئنسر، تعیین میزان درآمد و هزینه لازم است. این درآمد ها و هزینه ها بر اساس چه مستنداتی شناسایی می شود.

مستند اول اداره مالیاتی برای تعیین مالیات، اظهارنامه تسلیم شده اینفلوئنسر حاوی درآمد ها، هزینه ها و سایر اطلاعات است. اگر مندرجات اظهار نامه با اطلاعات موجود نزد اداره مالیاتی همخوانی داشته باشد، مبلغ ابرازی اینفلوئنسر در اظهارنامه مورد قبول اداره مالیاتی نیز قرار می گیرد و همان قطعی می شود.

ولی اگر از نظر اداره مالیاتی اظهارنامه تسلیمی اینفلوئنسر، غیر واقعی و یا ناقص باشد در این صورت اداره مالیاتی اظهارنامه را رد می کند سپس بر اساس اطلاعات و اسناد خودش رسیدگی می کند و مالیات را تشخیص می دهد و در نهایت بموجب برگ تشخیص به اینفلوئنسر ابلاغ می کند. البته اینفلوئنسر اگر راضی به مبلغ مالیات ابلاغ شده نباشد می تواند به آن اعتراض کند.

۴-۳- هزینه های قابل قبول مالیاتی برای اینفلوئنسر

همانگونه که گفتیم هزینه های سالیانه اینفلوئنسر، فاکتور مهمی برای تعیین درآمد مشمول مالیات و مالیات وی است زیرا هزینه از جمع درآمد کسر می شود و درآمد مشمول مالیات بدست می آید ( هزینه های قابل قبول مالیاتی چیست و چه شرایطی دارد).

لازم است بدانید هر هزینه ای از نظر مالیاتی برای کسر کردن از درآمد مورد قبول نیست بلکه اولاً این هزینه باید مربوط به فعالیت های تبلیغاتی و درآمدی اینفلوئنسر باشد، لذا مخارج شخصی اینفلوئنسر که ربطی به فعالیت تبلیغی وی ندارد هزینه قابل قبول مالیاتی نیست، ثانیاً صرفاً هزینه هایی که قانون نوع آن ها را بعنوان هزینه قابل قبول تعیین کرده قابل پذیرش است و ثالثاً باید برای اثبات هزینه کرد این هزینه ها، مدارک لازم ارائه شود.

برخی از مهمترین هزینه های قابل قبول اینفلوئنسر ها عبارت است از هزینه های مربوط به تهیه محتوی و گزارش آگهی، حقوق پرداختی به کارکنان، کرایه محل کار اینفلوئنسر در مورد فعالیت تبلیغی، هزینه های ایاب و ذهاب و پذیرایی، بهای ملزومات اداری و لوازمی که ظرف یکسال از بین می رود و برخی موارد مشخص دیگر.

۵- اینفلوئنسرها از چه معافیت هایی می توانند استفاده کنند

یک سری معافیت های مالیاتی در قانون برای همه مودیان وجود دارد که توسط اینفلوئنسرها هم قابل استفاده است. آگاهی و استفاده از این معافیت ها به کاهش نهایی مالیات کمک می کند.

۵-۱- معافیت عمومی حداقل درآمد اینفلوئنسر از مالیات

درآمد مالیاتی سالیانه اینفلوئنسرها تا مبلغ سالیانه ۳۶ میلیون تومان برای سال ۱۴۰۰، به شرط تسلیم اظهارنامه عملکرد، از مالیات معاف است.

درآمد مالیاتی سالیانه اینفلوئنسرها تا مبلغ سالیانه سی و نه میلیون و ششصد هزار تومان برای سال ۱۴۰۱، به شرط تسلیم اظهارنامه عملکرد، از مالیات معاف است.

۵-۲- تخفیف نرخ مالیات سالیانه اینفلوئنسر در ازاء افزایش درآمد نسبت به سال گذشته

در ازاء هر ده درصد افزایش درآمد ابرازی مشمول مالیات اینفلوئنسر، نسبت به درآمد ابرازی مشمول مالیات سال گذشته، یک واحد درصد و حداکثر تا ۵ درصد، از نرخ مالیاتی وی کاسته می شود.

۵-۳- معافیت مالیاتی درآمد اینفلوئنسر از سود سپرده و حساب های بانکی و سود اوراق مشارکت

درآمد اینفلوئنسر حاصل از؛ ۱- سود سپرده و ۲- جوایز حساب های مختلف نزد بانک ها و موسسات اعتباری و ۳- سود و جوایز اوراق مشارکت، از پرداخت مالیات معاف است.

۵-۴- جایزه خوش حسابی مالیاتی اینفلوئنسر

اینفلوئنسری که سه سال متوالی ترازنامه و حساب سود و زیان و دفاتر وی مورد قبول قرار گرفته باشد و مالیات را در سال تسلیم اظهارنامه بدون رجوع به هیات های حل اختلاف پرداخت کند، معادل ۵ درصد اصل مالیات سه سال مذکور، بعنوان جایزه خوش حسابی در حساب مالیاتی سال های بعد وی منظور و محاسبه خواهد شد.

۵-۵- معافیت از پرداخت ۸۰ درصد جریمه تخلفات مالیاتی

اگر اینفلوئنسر به تکالیف قانونی خود در تسلیم به موقع اظهارنامه یا ترازنامه و حساب سود و زیان عمل نموده باشد و مالیات را طبق اظهارنامه یا برگ تشخیص پرداخت کرده باشد، از هشتاد درصد جرایم مربوط به تخلفات مالیاتی ( تخلفات مالیاتی و جریمه های آن در مورد مالیات بر درآمد)، معاف خواهد شد.

۵-۶- شرط استفاده اینفلوئنسر از معافیت و تسهیلات مالیاتی

 لازم است توجه داشته باشیم که بر اساس قانون مالیات های مستقیم، شرط استفاده اینفلوئنسر از هر گونه امتیازات، مشوق ها و معافیت های مالیاتی، ارائه اظهارنامه مالیاتی و دفاتر و اسناد مقرر در قانون در مهلت قانونی است.

بیشتر بخوانید  اظهارنامه مالیاتی چیست و چه اهمیتی برای مودیان دارد

در صورت عدم انجام این تکالیف، علاوه بر جریمه های قانونی ناشی از این تخلفات، امتیازات و تسهیلات مالیاتی یاد شده نیز قابل استفاده نخواهد بود.

۶- حق اعتراض اینفلوئنسرها به مالیات خود

اینفلوئنسر ها با توجه به فعالیت تبلیغاتی و تکالیف مالیاتی خود، مواجه با اوراق و تصمیمات مالیاتی گوناگونی از اداره مالیاتی مثل برگ تشخیص مالیات، برگ مطالبه مالیات، برگ مطالبه جرایم، قرار تامین مالیاتی، برگ ممنوع الخروجی و بسیاری اوراق مالیاتی دیگر می شوند که می تواند حقوق و اموال اینفلوئنسر را در معرض تضییقات مالیاتی قرار دهد.

مهمترین حق اینفلوئنسر در مقابل این اوراق و تصمیمات، حق اعتراض و شکایت نسبت به این اوراق در چارچوب تشریفات قانونی است ( نحوه شکایت و اعتراض به تصمیمات مالیاتی).

اعتراض به تصمیمات و اوراق مالیاتی نقش قابل توجهی در حفظ حقوق اینفلوئنسر و جلوگیری از تضییع حقوق قانونی آنها و در نهایت کاهش مالیات (بیست راهکار قانونی برای کاهش مالیات) دارد و لازم است به درستی و با دقت از آن استفاده شود.

شکایت از تصمیمات مالیاتی، دارای مهلت اعتراضی، روش شکایت و مراجع رسیدگی خاصی است.

بعد از ابلاغ برگ تشخیص به اینفلوئنسر و یا وکیل مالیاتی وی می تواند ظرف سی روز از ابلاغ با اعتراض به آن درخواست رسیدگی مجدد کند. اگر این درخواست توسط اداره مالیاتی رد شود، اینفلوئنسر یا وکیل مالیاتی می تواند ظرف سی روز به آن اعتراض کند و در هیات های حل اختلاف بدوی رسیدگی شود. رای هیات حل اختلاف بدوی نیز قابل شکایت در هیات حل اختلاف مالیاتی تجدیدنظر است.

با صدور رای هیات حل اختلاف تجدیدنظر و عدم رضایت اینفلوئنسر از آن، مالیات تعیین شده همچنان قابل اعتراض در شورای عالی مالیاتی و نیز دیوان عدالت اداری است.

به شما توصیه می شود که حتماً امکانات و حقوق قانونی خود در اعتراض به اوراق مالیاتی را در همه مراحل جدی بگیرید و پیگیری کنید.

۷- پاسخ به برخی پرسشهای رایج در مورد مالیاتی اینفلوئنسرها

۷-۱- آیا اگر اینفلوئنسر بیشتر از ۵۰۰ هزار کاربر داشته باشد ولی فعالیت درآمدی تبلیغی نداشته باشد همچنان مشمول مالیات و تکالیف مالیاتی است؟

اگر واقعاً هیچ گونه فعالیت تبلیغی و درآمدی در کانال خود نداشته باشد مشمول مالیات و تکالیف مالیاتی نخواهد بود.

۷-۲- اگر یک اینفلوئنسر علاوه بر فعالیت درآمد تبلیغی در فضای مجازی، فعالیت انتفاعی جداگانه دیگری هم داشته باشد، آیا می تواند برای هر دو آنها یک اظهارنامه بدهد؟

خیر با توجه به اینکه فعالیت تبلیغی در فضای مجازی یک واحد شغلی مستقل است باید برای آن اظهارنامه جداگانه داد و رسیدگی به هر اظهارنامه بطور جداگانه صورت می گیرد و درآمد مشمول مالیات برای هر پرونده تعیین می شود و نرخ مالیاتی مربوطه اعمال شود .سپس برای اعمال نرخ مالیاتی ( ۱۵ درصد تا ۲۵ درصد) همه پرونده ها با هم تجمیع می شوند و نرخ مالیاتی بر جمع درآمد مشمول مالیات همه فعالیت های شغلی اعمال می شود و صرفاً هم یک معافیت شامل اینفلوئنسر خواهد شد.

۷-۳- اگر اینفلوئنسر در فعالیت خود شریک داشته باشد، تکالیف مالیاتی بر عهده کیست؟

در این صورت تکالیف مالیاتی تابع مالیات کسب و کارهای مشارکتی است. باید یک اظهارنامه داد ولی در نهایت با تعیین مالیات، هر اینفلوئنسر مسئول مالیات سهم خود خواهد بود.

۷-۴- اگر اینفلوئنسر تکالیف مالیاتی خود را انجام ندهد و مالیات را پرداخت نکند چه عواقبی دارد؟

اولاً جریمه های مالی قابل توجهی به وی بار می شود، ثانیاً اداره مالیاتی می تواند برای مالیات قطعی که پرداخت نشده باشد، اموال و حساب های ایفلوئنسر را توقیف و بفروشد و ثالثاً اداره مالیاتی می تواند با قطعی شدن مالیات، اینفلوئنسر بدهکار مالیاتی را تا زمان تسویه مالیات ممنوع الخروج کند.

 8- ضرورت استفاده از وکیل مالیاتی در مورد پرونده اینفلوئنسرها

پرونده های مالیاتی و اختلافات مالیاتی دارای جنبه های تخصصی و حقوقی گوناگون و پیچیده ای است. این قوانین و مقررات علاوه بر اینکه تکالیف متعددی برای مودیان مالیاتی ایجاد نموده است دارای ظرفیت های بسیار زیادی در مورد حقوق و  منافع مودی است که برای اینفلوئنسرها قابل استفاده است.

باید توجه داشت که این قوانین و مقررات بسیار تخصصی هستند و تنها وکیل مالیاتی و مشاور مالیاتی به خاطر مطالعات و تجارب کافی می تواند از آنها بهره کافی برای دفاع از مودی و اینفلوئنسر را ببرد، در نتیجه پیگیری پرونده مالیاتی توسط افراد غیر متخصص و یا توسط خود اینفلوئنسر باعث تلف شدن امکانات حقوقی و قانونی وی برای دفاع از منافع خود و ظرفیت های کاهش مالیات می شود پس بهتر است دفاع از پرونده مالیاتی خود را به وکیل مالیاتی (با ظرفیت ها و مزایای داشتن وکیل مالیاتی آشنا شوید) بسپارید.

دکتر شهنیایی
همین حالا وقت مشاوره رزرو کنید
و مشکل خود را حل کنید!
بسیاری از مشکلات حقوقی بدون کمک وکیل قابل حل نیستند.
تجاری و مالی

دریافت آخرین مقالات و قوانین مالیاتی، تجاری و بانکی